top of page

Arbetsnamn: quartus

quārtus (feminine quārta, neuter quārtum); fourth, the ordinal number after tertius and before quintus

Välkommen till Escape Game Alingsås byggsida, där du får påverka vårt nästa rum!

Nedan finner du sex exempel på teman där vi har placerat ut vissa lockande element och nu vill vi veta vad du tycker är det bästa. Dessa är inte de teman som rummen kommer byggas på utan rent fiktiva och påhittade. Läs beskrivningen och fundera på om du vill boka rummet, längre ner kan du sedan rösta!

Hoppas du hittar någon som lockar.... Hälsningar Josef & gänget på Escape Game Alingsås

1.PNG

Labbet

Världen plågas av en pandemi och ett vaccin är mänsklighetens enda möjlighet, men Lifecorps laboratorium har nyligen evakuerats efter att något gått fruktansvärt fel.


Problemet är bara att ni är inskrivna patienter, och nu vaknar ni upp till ett laboratorium som är helt övergivet.


Dags att ta sig ut!

2.PNG

källan

Det är dags för ytterligare en expedition djupt in i regnskogen med förhoppningen att ta er till Ungdomens Källa. Ingen har lyckats återvända med bevis för dess existens, nu är det er chans att möta äventyret.


Kommer ni lyckas ta er till källan, och tillbaka?

3.PNG

syrebrist

Syre har blivit en bristvara och hittar vi inte en lösning är mänskligheten inom kort utplånad. Med hjälp av en tidstunnel har ni rest 400 år framåt i tiden, ni skall nu hitta lösningen på syrebristen och ta er hem innan tunneln stänger.


Ni har ett försök på er att säkerställa vår existens på jorden, ingen press.

4.PNG

atlantis​

Den mytomspunna staden som sjönk ner i djupet, efter år av sökande har ni hittas dess förmodade plats. Nu startar expeditionen ner i djupet för att förstå vad som hände med Atlantis och dess invånare.


Vad kommer ni hitta i djupet?

5.PNG

Aladdin

I den varma öknen långt ifrån civilisationen står ni till öppningen av en grotta, likt oslipade diamanter måste ni nu visa er värdighet.

 

Inne i grottan sägs det finnas oändliga skatter, lyckas ni ta er in får ni ta med er allting ni kan - så länge ni inte rör lampan…

6.PNG

hotellet

Ni är på solsemester i Thailand och njuter av livet, men kompisen Johan har inte synts till på ett tag. Ni går till hans hotellrum för att hämta honom, men det verkar som ni inte känner Johan så väl som ni tror.


Vart har han tagit vägen och vad höll han på med?

bottom of page