top of page

KONFERENS

Prova något annorlunda med konferens i spännande miljö, gör ett avbrott med våra Escape Rooms och aktivera alla deltagare. Se nya sidor hos medarbetarna och stärk banden med hjälp av våra utmaningar. Hos oss får hela teamet en upplevelse värd att minnas, allt från den välkomnande musiken till det mystiskt inredda konferensrummet fyller dagen med minnen.

Under en konferens hos oss abonnerar ni hela våra lokaler. Konferensrummet är unikt inrett och väcker kreativiteten och vår konferensvärd på plats ser till att både förfriskningar och lunch serveras. När ni är redo öppnar vi upp våra Escape Rooms för lagen att lösa tillsammans, en utmaning som låter medarbetare se nya sidor hos varandra och stärka samarbetsförmågorna. Boka nedanför.

Vårt erbjudande

Vårt team har arrangerat konferenser under lång tid och vet vad som krävs för en lyckad tillställning. Under hela konferensen är en konferensvärd på plats för att ta hand om er samt bjuda på underhållningen.
Kontakta oss för att få en personlig offert utefter era önskemål.
 
Allt som behövs finns på plats och vi har plats för upp till 16 sittande deltagare. Ni kan även dela upp er i två sällskap om ni är fler än så - hälften kan utmanas i konferensrummet medan andra spelar i rummen.
I vår konferens ingår alltid:
  • Escape Rooms för samtliga deltagare.
  • Kaffe och kolsyrat vatten.
  • Projektor, Whiteboard och konferensmaterial.
Ni kan även välja till lunch som serveras i konferensrummet samt fika enligt förslag i offert.
Hos oss får ni en konferens som är något utöver det vanliga till ett rimligt pris.
Skicka ett mail till oss med planerade datum för ytterligare information: personal@escapealingsas.com
bottom of page