Vanliga frågor

Kan man ta med sig hund på spelet?


Ja, du kan ta med dig din hund, så länge du följer de regler som gäller kring hund i park och naturreservat.
Är det lämpligt att ta med barn i vagn/skrinda?


Nej, då ni kommer vara utanför gångstigar och ta er över stock och sten, rekommenderar vi inte att ni tar med er barnvagn.
Kan personer i rullstol göra detta spel?


Spelet är inte tillgänglighets anpassat till den grad att vi rekommenderar att personer i rullstol deltar, detta då spelet sker över både stock och sten i skogsmiljö.
Hur lång tid tar spelet?


Att ge en tidsangivelse är i detta spelet svårt, då det beror på vilket tempo ni själva vill ta det i. Önskar man att hamna på topplistan går det snabbare än om ni är ute efter att ha heldagsupplevelse. Men räkna med minimum 1,5-2 h.
Vilket språk sker spelet på?


All text är på svenska i detta spel.
Om vi kör fast, vad gör vi då?


Kör ni fast och behöver ledtrådar kan ni få dessa genom att kontakta oss via chatt på facebook. Observera att vi inte kan lova snabb återkoppling då vi samtidigt tar hand om våra besökare på vår anläggning och att vi endast finns på plats under våra ordinarie öppettider.
Hur bokar jag och när är det öppet?


Du köper en fil här bredvid som innehåller allt du behöver, direkt med din telefon eller dator. Spelet är tillgängligt dygnet runt och kräver ingen bokning utan så snart du har filen kan ni spela när det passar.

Escape outdoor

Finns det verkligen en skatt i Alingsås?
Vi har ett brev som tyder på detta...

Vår senaste utmaning är ett äventyr utomhus för familjen eller vännerna.

Utmaningen är en jakt i utomhusmiljö med gamla ledtrådar för att ta er framåt, ett detektivarbete med historiska anor. Den lämpar sig till fots i området kring Nolhaga park, ni kommer färdas ett par kilometer över stock och sten under några timmar. 

Det finns ingen tidsbegränsning i uppdraget utan ni tar det i er egen takt, men barn kan bli trötta i benen varför vi rekommenderar det från 10 år. 

Priset är för en hel grupp, oavsett storlek. Ingen bokning krävs, ni kan starta spelet omgående efter köp. Köpet gör ni direkt här med kort eller klarna och ni kommer få en fil med utmaningen omgående.

Vill ni testa att slå rekordtid? Tiden börjar när ni genomför köpet och stannar när ni når målet. Nya rekordtider uppdateras löpande på sociala medier.

Gå till Webbshop

Escape Game Alingsås

Borgens Gata 6, 441 39 Alingås

  • White Instagram Icon
  • w-facebook